laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


8M - Día Internacional de la Mujer
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 23 de febrero de 2021

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

 

• Des de la Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Anna Mena, volem convidar a tota la ciutadania a participar en la commemoració del 8 de març.

Per aquest motiu ens sumem un any més en aquesta reivindicació de drets, la qual necessita un nexe d’unió per poder eradicar les desigualtats encara existents i fer un món més just i igualitari.

A causa de l’emergència sanitària que estem travessant, no serà possible realitzar actes com cada any per tal de visibilitzar aquest dia. És per això que, volem convidar-vos a participar en la commemoració virtual, que tindrà lloc a les 19:00 h de la vesprada a la xarxa social Facebook de l’Ajuntament d’Oliva, amb l’inici de les publicacions a xarxes el 8 de març i amb la lectura del manifest.

ÉS MOLT FÀCIL SEGUIR L’ACTIVITAT. SOLS CAL SEGUIR 4 PASOS:

1. A partir de l’1 de març decora el teu balcó amb un mocador, una tela o bé una peça de roba de color violeta.
2. Fes-li una fotografia i puja-la el 8 de març al teu perfil de la xarxa Facebook.
3. Per fer-ho visible afegeix a la publicació una frase que simbolitze el dia commemoratiu i els hashtags #OlivaÉsVioleta #8M
4. El dia 8 de març a les 19.00h de la vesprada, es farà la lectura del manifest a la xarxa Facebook (ací cal etiquetar el perfil o la pàgina de Facebook de l'Ajuntament d’Oliva)

* Vos convidem a que participeu i omplim entre totes i tots les xarxes socials d'igualtat, fem del nostre municipi una ciutat violeta!.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.