laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Relojes de aparcamiento
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 22 de febrero de 2021

L’AJUNTAMENT REPARTEIX ALS COMERÇOS RELLOTGES DE CONTROL HORARI PER A L’ESTACIONAMENT EN LES ZONES VERDES

 

• La Regidoria de Comerç Local engega una campanya de promoció perquè els comerços puguen regalar als seus clients estos rellotges per a indicar l’hora d’arribada, amb l’objectiu d’incentivar la compra i l’estacionament a les zones verdes del municipi.
• Els rellotges es poden recollir a la recepció de l’ajuntament.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Comerç Local, ha engegat una campanya de promoció del comerç mitjançant l’entrega de rellotges de cartró als establiments comercials perquè els seus clients indiquen fàcilment l’hora d’arribada en les zones verdes d’estacionament gratuït del municipi.

L’objectiu de la iniciativa és incentivar la compra en el xicotet comerç i, alhora, l’ús de les zones verdes d’estacionament gratuït del municipi, facilitant així la rotació de vehicles en zones especialment concorregudes. Els rellotges de control horari estan dissenyats amb el lema promocional ‘Compra al teu poble. Compra a Tavernes’.

* Els comerços de Tavernes poden recollir els rellotges a la recepció de l’ajuntament de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i també dilluns de vesprada, de 16 a 18.30 hores.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha volgut destacar que “l’Ajuntament continua impulsant i preparant noves iniciatives per tal d’afavorir les compres al poble i donar suport al comerç de proximitat durant els 365 dies de l’any, i més encara en temps de pandèmia”.

* L’horari de les zones d’estacionament limitat de Tavernes és de 9 a 21 hores, amb un temps màxim d’estacionament de 30 minuts per vehicle, per això cal indicar en una zona visible l’hora d’arribada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.