laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 22 de febrero de 2021

EL PORRAT DE SANT MACIÀ 2021 EL CELEBREM A CASA

 

• Enguany, a causa de la situació sanitària per la COVID19, no tindrà lloc el Porrat de Sant Macià. L’Ajuntament de Ròtova, no obstant, ha organitzat un Porrat a casa, amb una sèrie d’activitats per a poder celebrar el Porrat de Sant Macià a casa, de manera simbòlica, respectant les mesures de seguretat.
• A més, s’ha organitzat una nova edició de ‘Queda’t a Ròtova, una promoció comercial amb premis per a les compres superiors de 15 € entre el 18 i el 28 de febrer als establiments del municipi amb el cartell identificatiu.

Per als xiquets i les xiquetes de Ròtova tenim preparades activitats a l’Aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova, seguint les mesures de seguretat. En el ‘Porrat a l’escola’ hi ha previstes una exposició de dibuixos que representen les paradetes típiques del porrat. A més, l’alumnat podrà gaudir al llarg del matí de 25 de febrer del contacontes musical 'Disparatari de contes', a càrrec d'Ameba Teatre.

* Per altra banda, hi ha previstes una sèrie d’activitats a les xarxes socials per compartir amb tots els veïns i les veïnes de Ròtova.
* Al llarg de la setmana que ve publicarem documents relacionats amb la història del Porrat de Sant Macià, perquè la gent puga ampliar i compartir els coneixements sobre el porrat.

Des del consistori animen la gent a participar en altres tres campanyes a les xarxes. En primer lloc, enviant fotografies dels porrats anteriors. També compartirem fotografies preparant o menjant coquetes de dacsa, un menjar que ens representa. Les persones interessades podran enviar-nos les seues fotografies a comunicacio.rotova@gmail.com o al whatApp 678 62 15 92.

* Ànims, rotovins i rotovines; i gent de fora. Açò també passarà, i tornarem a omplir els carrers de festa i germanor.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.