valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Ivan Alemany Puchol (derecha)
Foto: AyuVallGall/2020
Fuente: Ayuntamiento de la Vall de Gallinera
Valencia 21
de febrero de 2021

IVAN ALEMANY PUCHOL, CINC VOLTES CAMPIÓ DE LLIGA DE BOCCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, CAMPIÓ DE COPA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, CAMPIÓ DE L’OPEN D’OSCA I SUBCAMPIÓ D’ESPANYA, SERÀ EL NOM OFICIAL DE L’ÀREA ESPORTIVA DE LA CARROJA DE LA VALL DE GALLINERA

 

• L'últim plenari de l’Ajuntament de la Vall de Gallinera, del passat 28 de gener, aprovà per unanimitat la denominació oficial de l’àrea esportiva de la Carroja, passant a ser reconeguda oficialment com a “Àrea esportiva Ivan Alemany Puchol”.
• Ivan Alemany Puchol és descendent de la Vall de Gallinera i juga a aquest esport des del 2011 al Club Esportiu Amics de la Boccia de València.

DES DELS SEUS INICIS FINS A L’ACTUALITAT, IVAN HA PARTICIPAT ACTIVAMENT EN LA BOCCIA SENT EL MÉS DESTACABLE:

- Lliga de la Comunitat Valenciana: Campió en individual i campió en parelles. (Temporades 2013-2014, 2014-2015, 2017-2018, 2018-2019 i 2019-2020).
- Open d’Osca: Campió en individual (Temporada 2015-2016).
- Copa de la Comunitat Valenciana: Campió en individual i campió per parelles. (Temporada 2016-2017).
- Campionat d’Espanya: Subcampió en individual i subcampió en parelles (Temporada 2016-2017)
- En 2019 participà com a representant de la Selecció Espanyola.


Ivan Alemany Puchol, durante una de sus competiciones -
Foto: AyuVallGall/2020

L’esport de la boccia, els orígens de la qual es remunten a la Grècia Clàssica, ho practiquen persones en cadira de rodes que tenen paràlisi cerebral, lesió cerebral o discapacitat física severa, i que es col·loquen en un dels extrems del camp, des d'on llancen les boles. Aquest esport forma part del programa paralímpic des dels Jocs de Nova York 1984, en l'actualitat, es practica en més de 50 països de tot el món.

La passada legislatura, amb Gent per la Vall al capdavant, es realitzà una exhibició de boccia, amb la pretensió de complir dos objectius, per una banda apropar l’esport al veïnat i per altra banda aconseguir diners, mitjançant un dinar popular, per a ajudar a la família amb l’adquisició d’una nova cadira adaptada per a Ivan Alemany, aconseguint així arribar a la xifra de 5.000€.

Des de l’actual Consistori Municipal, amb Gent per la Vall al capdavant, es pretén amb aquesta acció visibilitzar aquest tipus d’esports i a la vegada acaronar al nostre veí, campió en diverses ocasions d’aquesta modalitat esportiva.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.