laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Piscina cubierta
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de febrero de 2021

EL PROJECTE DE LA PISCINA COBERTA ESTÀ JA EN FASE DE SUPERVISIÓ

 

• Els tècnics municipals estan supervisant el projecte final d’acabament de la piscina coberta de Tavernes, que té un pressupost de vora 900.000 euros.
• El pas següent serà la licitació i l’execució de les obres.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna continua fent passos per a acabar les obres de la piscina coberta municipal. Actualment, els tècnics municipals estan supervisant el projecte final d’acabament de les obres.

El pressupost del projecte final que s’està supervisant ascendeix a vora 900.000 euros, i preveu acabar les obres i reparar les destrosses pels actes vandàlics en la instal·lació, a més d’arreglar les infraestructures malmeses, reposar l’equipament i legalitzar les instal·lacions.

* Entre les instal·lacions a reparar i reposar hi ha les plaques solars, les calderes, l’equipament material, les instal·lacions tèrmiques i la climatització.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.