laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Talleres de comunicación
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de febrero de 2021

ELS CENTRES EDUCATIUS DE SECUNDÀRIA PARTICIPEN EN TALLERS DE COMUNICACIÓ

 

• El jovent de diversos centres s’ha posat ja davant dels micròfons de la ràdio i les càmeres de la televisió, mentre que la resta ho farà pròximament.
• L’objectiu de la iniciativa és donar veu a l'alumnat, afavorir el debat respectuós i ajudar-los a crear un pensament crític des de l’adolescència.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana, du a terme tallers de comunicació i debat per a l’alumnat dels centres educatius de Secundària del municipi. El jovent de diversos centres s’ha posat ja davant dels micròfons de la ràdio i les càmeres de televisió, mentre que la resta ho farà pròximament.

L’objectiu de la iniciativa és donar veu a l'alumnat, afavorir el debat respectuós i ajudar-los a crear un pensament crític des de l’adolescència. És important que els jóvens puguen donar la seua opinió i també expressar què pensen de la forma adequada i mitjançant els canals idonis.

L’alumnat de Secundària de Tavernes ha estat acompanyat pel professorat i ha viscut la ràdio i la televisió en primera persona, amb l’assessorament i l’ensenyament de professionals de la comunicació.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Romero, ha assenyalat que “l’alumnat ha gaudit del món de la comunicació i han participat en totes les activitats proposades. La Regidoria de Participació Ciutadana continuarà fent-ne partícips els nostres jóvens i xiquets”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.