laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nuevos vehículos, para la policía local
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18 de febrero de 2021

L’AJUNTAMENT D’OLIVA DISPOSA DE TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS DE POLICIA LOCAL

 

• La inversió total per a l’adquisició de tres vehicles híbrids ha estat de 128.300 euros, i ha comptat amb una subvenció de 66.840 € per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Els vehicles, que han estat presentats al conjunt de la Corporació Municipal, disposen d'equipament complet, i amb l’última tecnologia, per a facilitar el treball de la Policia Local, i poder donar un millor servei públic de seguretat ciutadana.

L’alcalde, David González, ha manifestat que un dels objectius del govern municipal és millorar el parc públic de vehicles municipals, per a aconseguir una major eficàcia i sostenibilitat, minimitzant l’impacte sobre el medi ambient, alhora que es milloren les condicions de treball de les persones, funcionàries i laborals, de la plantilla municipal, la qual cosa redundarà en millors serveis a la ciutadania.

* Des de l’Ajuntament d’Oliva es continuarà treballant per a renovar el parc mòbil dels diferents departaments de l’ajuntament i incorporar així vehicles més sostenibles.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.