laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras de rehabilitación
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18 de febrero de 2021

LES OBRES DE RESTITUCIÓ DEL COL·LECTOR RESIDUAL I DE REMODELACIÓ DE SANTA LLÚCIA S’EXECUTEN EN TEMPS RÈCORD I AMB MÍNIM IMPACTE PER AL CASC ANTIC D’OLIVA

 

• L’empresa adjudicatària, GSC DESATASCOS Y OBRAS S.L. ha realitzat l’actuació en pocs dies al cèntric carrer de la ciutat d’Oliva després de que es resolguera l’adjudicació el passat 16 de desembre de 2020 per part de la regidoria d’Hisenda, encapçalada per la Vicealcaldessa, Ana Morell.

Ahir, dimarts 16 de febrer començaren les obres al carrer Santa LLúcia de remodelació i restauració de la calçada i de restitució parcial del col·lector d’aigües residuals de la zona. L’actuació que venia avalada per la demanda dels tècnics municipals del consistori oliver s’ha executat en apenes uns dies.

Aquesta obra permet donar resposta a les demandes dels veïns i veïnes del barri referents a les filtracions d’aigua al mur de la Plaça de Sant Roc.

La regidora de Medi Ambient i del Cicle Integral de l’Aigua, Maria Josep Llorens ha volgut posar en valor i incidir en que “aquesta remodelació, tan necessària per a tota la gent del barri i concretament per al veïnat del Carrer Santa Llúcia, s’ha fet pensant en ells, en la importància que tenen els nostres barris del centre antic d’Oliva”.

Per altra banda, Llorens ha remarcat que “les obres s’han fet amb una maquinària, que segons els responsables de l’empresa de construcció encarregada de l’execució, és poc agressiva amb la intenció de que genere el menor impacte possible en les cases del casc antic de la nostra ciutat”.

* Tot i això, l’edil ha volgut “demanar disculpes per les possibles molèsties que han pogut causar les obres i vull agrair als veïns i veïnes la seua extraordinària paciència”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.