laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 18 de febrero de 2021

L’AJUNTAMENT PUBLICA LES BASES REGULADORES DE LES AJUDES PARÈNTESI

 

• L’edicte amb l’aprovació de les bases, els requisits i la documentació que cal aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal.
• El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i estarà obert durant un mes.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet públiques les bases reguladores de la línia d’ajudes Parèntesi del Pla Resistir, amb el qual el consistori valler destinarà 400.982 euros als sectors més perjudicats per la pandèmia de la COVID-19. Així, la Generalitat Valenciana aporta un 62,5% d’estes ajudes, la Diputació de València un 22,5% i l’Ajuntament assumeix el 15% restant.

* L’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal:
https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do?idEdictoSeleccionado=1000016386 (página externa a este diario).

El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i estarà obert durant un mes.

Estes ajudes cobriran les despeses d’activitat de treballadors autònoms i les microempreses amb un màxim de 10 treballadors amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Entre els sectors que es beneficiaran d’estes ajudes hi ha l’hostaleria i la restauració, l’oci nocturn, els allotjaments i activitats turístiques, així com les activitats esportives, artístiques i d’espectacles, de creació, recreatives i d’entreteniment.

L’Ajuntament ha habilitat una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu ajudesparentesis@tavernes.org.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.