laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita a las obras
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17 de febrero de 2021

L’AJUNTAMENT INICIA LA INSTAL·LACIÓ DE L’ASCENSOR EN EL CEMENTERI MUNICIPAL

 

• La construcció de l’estructura ja està acabada i es preveu que la instal·lació completa de l’ascensor finalitze en les pròximes setmanes.
• L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat esta setmana la instal·lació de l’ascensor en la zona nord del cementeri municipal, una vegada ha finalitzat la construcció de l’estructura on s’està habilitant.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor de Serveis Públics, Quique Chofre, han visitat l’estat de l’actuació de millora de l’accessibilitat, acompanyats per tècnics municipals i tècnics de l’empresa adjudicatària. Es preveu que la instal·lació completa de l’ascensor finalitze en les pròximes setmanes.

La instal·lació de l’ascensor permet comunicar el nivell del sòl del cementeri, amb la zona nord de l’ampliació, eliminant les barreres arquitectòniques pròpies de l’orografia dels terrenys, i assegurant l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.