laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de febrero de 2021

EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL APROVA EL 17 I 18 DE MARÇ COM A FESTA ESCOLAR A TAVERNES

 

• La festa escolar del 16 de març es substitueix pel dijous 18 de març per a ajustar millor el calendari escolar.

El Consell Escolar Municipal de Tavernes ha acordat modificar les festes escolars del pròxim mes de març per a ajustar millor el calendari escolar davant la impossibilitat de celebrar les Falles 2021 durant eixa setmana. Així, el 17 de març es manté com a festa escolar en els centres educatius vallers i la festivitat del 16 de març es substitueix pel dijous 18 de març, vespra de Sant Josep.

Cal recordar que el Ple de Tavernes va acordar ahir mateix suspendre la festa local del 18 de març. Per tant, el Consell Escolar Municipal ha aprovat modificar les festes escolars per a habilitar la vespra de Sant Josep com a dia no lectiu.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.