laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 16 de febrero de 2021

LA IV JORNADA SOBRE LA FIBROMIÀLGIA QUE ESTÀ ORGANITZANT L’ÀREA DE SALUT D’OLIVA PER AL PROPER DISSABTE 20 DE FEBRER SERÀ TELEMÀTICA I EN OBERT

 

• La jornada que compta amb la col·laboració d’AFISA, es podrà seguir a través de xarxes socials a partir de les 16.30 hores.

El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix el regidor Miguel Monzonís, en col·laboració amb AFISA, Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de la Safor, ha organitzat per al pròxim 20 de febrer la 4a edició del cicle de conferències al voltant de la malaltia.

En aquesta jornada de conferències es tractaran temes d’especial interès tant per a les persones que pateixen la malaltia com per a la societat en general, per tal de conèixer la seua realitat i aprendre a conviure amb ella.

La jornada d’enguany està oberta a totes les associacions, persones afectades, familiars, personal sanitari i professionals de la salut. La finalitat de la jornada persegueix un punt de trobada per donar a conèixer aquestes malalties i les seues conseqüències, tant en l’àmbit laboral, social i sanitari. Sense deixar de banda l’àmbit familiar.

El regidor de Salut ha volgut agrair “el treball que realitza el col·lectiu d’AFISA a Oliva per donar a conèixer aquesta malaltia que afecta cada dia a més persones i fer-la visible davant de la societat”.

Per altra banda, Monzonís, també ha posat en valor la tasca de “les associacions de promoció de salut, ja que enguany mes que mai, es posa de relleu la importància de la informació entorn de la salut pública així com l’empatia cap a totes les realitats”.

La jornada, per raons de seguretat davant la crisi sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19, s’emetrà i podrà seguir-se via Facebook i Youtube a partir de les 16:30 hores en obert per a totes aquelles persones interessades.

PROGRAMA DE LES CONFERÈNCIES:

- 16.30 h “Impacto y significancia de la activación de retrovirus endógenos en la Fibromialgia ,el Síndrome de Fatiga Crónica y el Síndrome post-COVID” a càrrec d’Elisa Oltra Garcia, Professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

- 17.30 h “Encefalomielitis Miálgica/Síndrome de Fatiga Crónica y COVID persistente: dos caras de una misma moneda?” a càrrec del Doctor Jesús Castro-Marrero de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i Institut de Recerca Vall d’Hebron.

- 18.30 h Torn de preguntes.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.