laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Ròtova
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 15 de febrero de 2021

RÒTOVA RENOVARÀ UNA PART DE LA XARXA D’AIGUA POTABLE DEL MUNICIPI

 

• L’Ajuntament de Ròtova renovarà la vàlvula reguladora de pressió i les xarxes d’aigua potable dels carrers Assagador, Jaume I i Sant Vicent Ferrer de Ròtova. El municipi ha rebut 89.000 euros de la Diputació de València per dur a terme el projecte; l’Ajuntament mateix finançarà el 10% del projecte. Després de les obres, el rendiment hidràulic dels últims dotze mesos augmentarà del 74% a un 84.51% i es produirà un percentatge d'estalvi del 10.49% sobre un consum anual d'aigua de 122.943 m³.

Els tècnics municipals coincideixen en el mal estat de la xarxa d’aigua formada pels carrers esmentats. El tram de xarxa compta amb més de trenta anys d’antiguitat i està formada per canonades de fibrociment, material prohibit actualment per a la instal·lació. Així, la renovació de les xarxes d’abastiment suposen el canvi de les canonades, que comptabilitzen, des de 2018, un total de set fugues, i suposarà un estalvi global de 12.902 m³ anuals

Per poder dur a terme les obres, Ròtova va aprovar un "Pla estratègic de Ròtova per a la gestió integral del cicle de l'aigua i l'estalvi hídric".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.