laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Benifairó de la Valldigna
Valencia 12 de febrero de 2021

BENIFAIRÓ RET HOMENATGE ALS SEUS SANITARIS DURANT AQUESTA SETMANA

 

• L’ajuntament de Benifairó de la Valldigna proposa a tots els veïns dedicar la setmana del 12 fins el 19 de febrer a homenatjar als seus sanitaris.

Als veïns se’ls proposa penjar a les balconades bates o teles blanques, també enregistrar vídeos amb paraules d’agraïment a aquests professionals. Tots els dies a les 20:00h des de la megafonia de l’ajuntament sonarà la cançó Respira de El Diluvi.

Aquesta darrera onada de la pandèmia del COVID-19 està sent molt cruenta al País Valencià. Benifairó, que fins la tardor no havia tingut cap contagi, ha vist com des de llavors aquests han anat succeint-se fins aplegar a un nombre alarmant i amb veïns hospitalitzats. L’esforç dels professionals de la sanitat, des de qualsevol dels àmbits implicats, està sent extenuant, i, malgrat els esforços, l’evolució de la pandèmia, per desgràcia, no els dóna treva. Per tots aquests motius, des de la corporació benifaironera proposen aquest homenatge, i així mostrar als sanitaris que els veïns del poble són conscients del treball i esforç que tenen acumulat.
 


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.