laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per Ròtova
Fuente: Compromís per Ròtova
Valencia 12 de febrero de 2021

COMPROMÍS PER RÒTOVA EXPULSA GUSTAVO MORANT DEL GRUP MUNICIPAL

 

• El grup municipal sol·licitarà la renúncia a les actes als regidors Gustavo Morant i Ana Puig.
• En reunió de divendres, 12 de febrer, el Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Ròtova ha acordat expulsar Gustavo Morant. En el cas de la regidora Puig, se li havia donat un vot de confiança.
• En les hores prèvies a la reunió, els regidors Gustavo Morant i Ana Puig han manifestat per escrit la voluntat de deixar de formar part del Grup Municipal Compromís per Ròtova. Tots dos queden com a regidors no adscrits.

Les darreres accions de Morant que van en contra de l’acció del govern, amb el vot en contra dels pressupostos, han motivat el pas; a més, els regidors van impedir l’aportació de fons municipals per a executar la subvenció rebuda per al control de l’enllumenat i de la qualitat de l’aire; i va impedir l’adhesió de Ròtova al Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat i l’ampliació dels servicis d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament i d’Arxiu de l’entitat, actituds emmarcades dins del transfuguisme polític.

* Al regidor se li van retirar les competències el passat juliol de 2020 per faltes de respecte greus, falta de confiança i falta de participació i assistència en les reunions de coordinació.

Des del Grup Municipal s’ha acordat, a més, demanar la renúncia a l’acta, que és personal de cada regidor, perquè la gent que forma part del projecte puga defensar-lo i donar resposta a allò que votà el veïnat les passades eleccions municipals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.