laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Carme Sansa y Joan Isaac
Foto: AyuBellreguard/2021
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 11 de febrero de 2021

EL BARNASANTS ES CONSOLIDA A BELLREGUARD

 

• El municipi serà enguany una de les tres seus valencianes, junt a les ciutats de València i Alcoi.
• El projecte cultural en xarxa. que es desenvolupa a Catalunya, Illes Balears i País Valencià, recala al poble amb tres concerts de Montse Castellà; Joan Isaac i Carme Sansa; i la cloenda a càrrec de Paco Ibàñez.

El Barnasants torna a Bellreguard. Per segon any consecutiu, el festival cultural en xarxa que es desenvolupa a Catalunya, Illes Balears i País Valencià recala a aquest municipi, que és enguany una de les tres seus valencianes, junt a les ciutats de València i d’Alcoi.

Bellreguard acollirà enguany tres concerts del Barnasants. Devia haver estat escenari del primer de tots aquest divendres, a càrrec de Paco Ibáñez, però finalment aquest concert tindrà lloc l’1 de maig, de manera que serà el de la cloenda del festival itinerant. “Tractant-se d’eixa data, el recital servirà també per a reivindicar els drets dels treballadors i treballadores amb la presència d’un activista de la lluita obrera i de la cultura popular com és Paco Ibáñez”, segons destaca el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

Prèviament, el Barnasants farà altres dos parades a Bellreguard. Amb Montse Castellà el 13 de març; i amb Joan Isaac i Carme Sansa, el 17 d’abril. L’abonament per a poder assistir als tres recitals ja es pot adquirir al preu de 15 euros a la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard (https://web.bellreguard.net/producte/barnasants-3-de-marc-montse-castella-17-dabril-joan-isaac-carme-sansa-1-de-maig-paco-ibanez/).

Tots tres concerts tindran lloc a la Casa de la Cultura de Bellreguard, a partir de les 20 hores. Amb ells, ressalta Giner, “el projecte cultural en xarxa del Barnasants, amb el seu caràcter ‘confederal’ unint territoris amb la mateixa llengua i cultura, es consolida a Bellreguard”. D’aquesta manera, “participem de l’activisme cultural que emana d’aquesta iniciativa i ho fem des de la convicció del potencial que té la cultura com a eina de transformació social”, ha afegit.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.