laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita a las obras
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 10 de febrero de 2021

AVANCEN LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DE LA ZONA NORD DE LA PLATJA DE TAVERNES

 

• Les obres han finalitzat en el carrer Pintor Segrelles i s’executen ara en els carrers Blasco Ibáñez, Pintor Ribera i Pintor Salvador Abril.
• L’alcalde, Sergi González, ha manifestat que “la millora suposa un gran pas avant en accessibilitat, eficiència energètica, modernització dels serveis i seguretat”.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna continua executant les obres de reurbanització i millora de l’accessibilitat de la zona nord de la platja, emmarcades dins del projecte conjunt del col·lector i el vial perimetral. L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha comprovat en primera persona l’estat actual de les actuacions, acompanyat pel regidor d’Obres Públiques, Quique Chofre, i tècnics municipals i d’Hidraqua.

Les obres han finalitzat en el carrer Pintor Segrelles i s’executen ara en els carrers Blasco Ibáñez, Pintor Ribera i Pintor Salvador Abril. Les actuacions permeten eixamplar les voreres, millorar l’accessibilitat dels passos de vianants, repavimentar les zones asfaltades, instal·lar col·lectors pluvials secundaris i renovar completament el mobiliari urbà i l’enllumenat, amb la instal·lació de llums més eficients.

A més, s’aprofita per a substituir les canonades d’aigua antigues de fibrociment per noves canonades i s’habiliten tubs buits per a poder instal·lar-hi futurs serveis de telecomunicacions amb més facilitat.

* La previsió és que les obres estiguen acabades el mes de maig, abans de l’inici del període estival.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha manifestat que “la millora de la zona nord de la platja suposa un gran pas avant en accessibilitat, eficiència energètica, modernització dels serveis i seguretat. Esperem poder gaudir ben prompte d’un dels projectes més importants per al nostre municipi”.

El regidor d’Obres Públiques, Quique Chofre, ha destacat que “aprofitem l’obertura dels carrers i les voreres per a substituir les antigues canonades soterrades d’aigua potable per unes altres de més modernes i de garanties per a oferir un millor servei a la ciutadania”.

La inversió de l’Ajuntament en el projecte de millora en la zona nord de la platja suma vora 3 milions i mig d’euros. Així, la segona fase de la reurbanització, que comença des del carrer Joan de Joanes, s’executarà una vegada acaben les obres de l’últim tram del col·lector, actuació que serà finançada i executada per la Generalitat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.