laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de enero de 2021

L’AJUNTAMENT ADEQUA LA SENDA ENTRE EL CLOT DE LA FONT I EL CASTELL DE MARINYÉN

 

• La Regidoria de Medi Ambient porta a terme les actuacions d’aclarida i desbrossament mitjançant el programa de subvencions que desenvolupa l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València i amb la col·laboració del Centre Excursionista.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha iniciat els treballs d’adequació, aclarida i desbrossament de la vegetació en la senda que va des del Clot de la Font fins al Castell de Marinyén per tal de millorar l’accés del camí i previndre incendis forestals.

Les actuacions es porten a terme mitjançant el programa de subvencions que desenvolupa l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València en matèria de gestió forestal sostenible i prevenció d’incendis, concretament amb l’ajuda concedida el 2020, amb la finalitat de conservar el patrimoni natural valencià.

* El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna està col·laborant en l’execució dels treballs, els quals han estat supervisats per una tècnic de Divalterra.
* La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, destaca que “amb el suport de la Diputació de València podem dur a terme accions d’adequació encaminades a la conservació i millora de les sendes, camins i muntanyes de Tavernes”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.