laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15 de enero de 2021

L’AJUNTAMENT HA PAGAT EN LA PRIMERA QUINZENA DE GENER MÉS DE 850.000 EUROS EN FACTURES A PIMES I AUTÒNOMS

 

• Totes les factures aprovades de l’any 2020 ja han sigut liquidades.
• La bona situació econòmica de l’Ajuntament permet fer front a les obligacions econòmiques amb més rapidesa.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha pagat en la primera quinzena del mes de gener un import total de 856.456,57 euros en factures a xicotetes empreses i autònoms.

L’àrea econòmica del consistori ha fet un esforç important en l’inici d’este any per a pagar totes estes factures pendents als proveïdors i complir els compromisos econòmics de l’Ajuntament, ja que totes les factures aprovades del 2020 ja han sigut liquidades.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, com a responsable de l’àrea d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament, ha assenyalat que “pagar com més prompte millor els proveïdors ha de ser una obligació de l’administració, especialment en situacions de dificultat econòmica com la que vivim”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.