laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tasa municipal de ocupación de la vía pública
Foto: VD/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 14 de enero de 2021

TAVERNES SUSPENDRÀ LA TAXA D’OCUPACIÓ DE VIA PÚBLICA PER TAULES I CADIRES DURANT L’ANY 2021

 

• La mesura ajudarà els establiments d’hostaleria i restauració a pal·liar els efectes econòmics derivats de la COVID-19 i les restriccions actuals.
• Els bars i restaurants quedaran exempts del seu pagament durant tot l’any 2021.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna suspendrà la taxa d’ocupació de via pública per taules i cadires com una de les mesures econòmiques per a pal·liar els efectes de la COVID-19 en els establiments d’hostaleria i restauració del municipi. Per tant, els bars i restaurants quedaran exempts del seu pagament durant tot l’any 2021.

* Davant les restriccions que afecten el sector hostaler, el consistori ha decidit ampliar un any més l’exempció d’esta taxa a bars i restaurants, ja que tampoc es va cobrar durant 2020.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha manifestat que “l’Ajuntament té el ferm compromís de seguir donant suport als sectors que més pateixen les conseqüències econòmiques de la pandèmia. A pesar de la situació sanitària, posarem totes les facilitats possibles i tot el nostre afany per a reactivar l’economia local, ajudar els autònoms i mantenir Tavernes viva”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.