laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 12 de enero de 2021

  COMUNICADO OFICIAL  
CRIDA AL VEÏNAT

 

• Acabem de conèixer les últimes xifres de la COVID-19 al nostre poble i, en sintonia amb el que passa al nostre entorn, es produeix una preocupant pujada de la incidència:

Tenim 37 casos actius, sobre un total de 164 des del començament de la pandèmia. La incidència de casos actius (xifra de contagis registrats els darrers 14 dies) augmenta fins a 802,95 casos per cada 100.000 habitants. És la més alta registrada al poble fins ara.

Són números inasumibles i que obliguen a redoblar esforços i extremar encara més les precaucions.

ÉS PER AIXÒ QUE:

- L'Ajuntament de Bellreguard demana als veïns i veïnes del poble que es queden a casa en la mesura de lo possible, eixint només al carrer per a aquelles qüestions que siguen imprescindibles.
- Per responsabilitat i per solidaritat, quedeu-se a casa. Guanyar-li al virus és cosa de tots.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.