laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 08 de enero de 2021

EL PROJECTE D’ELECTRIFICACIÓ DEL POLÍGON DEL GOLFO ENCARA LA RECTA FINAL

 

• La pròxima setmana s’efectuarà la firma de les actes d’ocupació temporal dels terrenys per on transcorrerà la línia elèctrica, el pas previ a l’inici de les actuacions.
• La línia de mitjana tensió transcorrerà des de la subestació elèctrica Valldigna del camí del Pla fins al Polígon del Golfo, passant per les partides del Pla, Mançanet, Tol·lo, l’Abelló, Tremuja i el Golfo, amb uns trams soterrats i altres aeris.

L’Ajuntament de Tavernes encara la recta final del projecte d’electrificació i urbanització del Polígon del Golfo. Així, la pròxima setmana s’efectuarà la firma de les actes d’ocupació temporal dels terrenys per on transcorrerà la línia elèctrica, el pas previ a l’inici de les actuacions que permetran dotar d’electricitat el polígon industrial.

La futura línia de mitjana tensió (20kv), declarada d’utilitat pública, transcorrerà des de la subestació elèctrica Valldigna del camí del Pla fins al Polígon del Golfo, passant per les partides del Pla, Mançanet, Tol·lo, l’Abelló, Tremuja i el Golfo.

Dita línia elèctrica, d’uns 6 quilòmetres de longitud, estarà soterrada en el seu pas per camins rurals i l’AP-7, i serà aèria quan travesse terrenys agrícoles particulars, tal i com estava previst en el projecte inicial.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha assenyalat que amb “l’electrificació tancarem definitivament el procés d’urbanització del sector industrial del Golfo que es va iniciar l’any 2003. La dotació de llum elèctrica al polígon, permetrà a l’Ajuntament concedir noves llicències i atraure noves empreses que generaran més ocupació a Tavernes”.

El projecte d’electrificació del Polígon del Golfo ha sigut sotmés a 4 exposicions públiques, tant dels tràmits d’impacte ambiental com dels tràmits d’aprovació, sent publicats al tauler d’anuncis, la web municipal i notificat als propietaris. Es pot consultar tota la informació del projecte al següent enllaç:... (página externa a este diario).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.