laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


La Safor Emprén
Fuente: Acord Territorial de la Safor, La Safor Empren
Valencia 08 de enero de 2021

L’ACORD TERRITORIAL LA SAFOR PROPOSA UN MES DE GENER PLE DE FORMACIÓ

 

• Comença l’any amb un ampli ventall de formacions en línia sota el paraigües de l’. Vos hem fet un resum per què feu una ullada i, a més, podeu trobar informació detallada i inscriure’s als que vos interessen a l’agenda de la web: https://www.urbalabgandia.com/ (página externa a este diario).

La primera proposta és una nova edició del Dispositiu d’Accés a l’Ocupació Safor, una proposta que combina la formació on-line, la orientació presencial, i la intermediació i prospecció amb empreses, amb l’objectiu de millorar i augmentar l'accés al mercat de treball actual dels participants. Durant un mes rebran formació experiencial, assessorament personalitzat, formació per part del teixit empresarial de la comarca, intermediació amb les empreses i orientació i acompanyament del personal tècnic especialitzat del projecte.

- L’acció començarà divendres 8 de gener i es desenrotllarà fins el 21 de gener, amb una durada de 25 hores.
- Cal recordar que aquest curs està subjecte a procés de selecció previ i que es necessita tindre coneixement de les eines i les competències digitals.

Per a la propera setmana la formació continua amb la webinar “La digitalització d’una empresa i la reconversió dels treballadors” a càrrec de José Tortosa, CEO de l’empresa DISARP. Serà el dimecres 13, de 9.30h a 10.30h del matí i es planteja com objectiu conèixer les diferents fases per les quals ha passat una empresa tradicional per digitalitzar-se, quins són els nous procediments tecnològics, com s’ha adaptat el personal treballador a les eines digitals i la formació com la clau de la reconversió professional.

L’agenda de La Safor Emprén inclou, a partir del 14 de gener el curs en línia “Administració electrònica: com fer ús”, una activitat amb una durada prevista de 15 hores i amb la que es pretén donar a conèixer l’e-administració, els certificats electrònics i les opcions que existeixen i ensenyar com fer tràmits amb l’administració pública. Es per això que es requereix comptar amb dispositiu propi amb accés a internet i signatura electrònica.

El 18 de gener, i amb una durada de 2 hores l’agenda formativa proposa “Com millorar el meu CV”, amb un programa en línia que inclou des de com fer el currículum vitae més atractiu fins l’estudi de casos, passant per aprendre a mostrar les competències personals de cadascú, sempre amb l’objectiu d’augmentar l’ocupabilitat de les persones participants.

I si el que necessites és saber com funciona un procés de selecció i com enfrontar-te`n a un d’ells , la recomanació és precisament la formació en línia “Com puc superar un procés de selecció?” Aquesta proposta està organitzada per al dia 20 de gener en horari de 10 a 12 hores.

En el cas que necessites millorar la teua productivitat et plantegem un curs específic que comença el 22 de gener i que inclou en la seua programació aspectes com: Com ser més productiu: optimitzar, produir i eficiència, tipus de temps: productiu i reactiu, tècniques per a gestionar el temps, millorar la productivitat amb Gmail, amb Google Calendari amb Google Keep. El curs, que porta per nom “Millora la teua productivitat” es desenvoluparà del 22 de gener al 15 de febrer, amb sessions en línia, de 9.30h a 11.30h, els dies 22 de gener i 8 de febrer.

I el mes de gener en quant a formació finalitza amb dos propostes més. D’una banda el 26 de gener de 10 a 12 hores l’activitat que porta per títol “Com seguir formant-me a la Safor?”, que permetrà a l’alumnat conèixer diferents llocs i itineraris formatius on seguir formant-se i els posarà de relleu la importància de la formació al llarg de la vida. D’altra, el 29 de gener, “Com cercar treball a la Safor?”, també amb una durada de 2 hores i que té com a objectiu que l’alumnat puga conèixer les diferents formes d’ocupació a la comarca.

Totes aquestes propostes formatives s’integren en “l’Acord Territorial de la Safor, La Safor Empren” impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), UGT-PV Intercomarcal la Ribera-Safor-Vall d’Albaida- Costera-Canal de Navarrés i Sindicat Unió Intercomarcal La Ribera-La Safor de CCOO-PV, amb el finançament de Labora i la Generalitat Valenciana.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.