laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 05 de enero de 2021

RÒTOVA REBRÀ DES DE CASA ELS REIS D’ORIENT PER TOTS ELS CARRERS

 

• Enguany els Reis d’Orient informen que no faltaran a la seua cita a Ròtova el 5 de gener. Però aquest any, per tal que puguem gaudir de la màgia dels Reis d’Orient des de casa, de manera segura, evitant aglomeracions als carrers, els Reis passejaran, a partir de les 17:00h, per tots els carrers del poble compartint la seua alegria amb la gent des de cada llar.

Així doncs, animem a la ciutadania de Ròtova a què aquest dimarts isca als balcons i les finestres de les seues vivendes per rebre a les majestats. No dubteu en engegar les llums, preparar la palla i les garrofes per als camells, cantar i fer soroll, perquè, a pesar que aquesta serà una nit de Reis diferent de totes les altres, segueix sent una nit d’alegria i felicitat.

Per una altra part, recordem les petites i els petits de Ròtova, que poden gaudir de fer rodar el seu propi “pandero” a casa, unint pots i llaunes amb cordell. Segons conta la tradició oral, els xiquets i les xiquetes els arrossegaven pels carrers perquè els Reis es pararen per l’enrenou que causaven i els deixaren els regals.

* No oblideu acompanyar aquestes festes amb un dels dolços més típics i desitjats en festes, les casques. Podeu encomanar-les al forn o fer-les a casa.

Finalment, desitgem a tots els veïns i les veïnes de Ròtova que passeu una meravellosa nit de Reis i us animem a compartir-la amb l’Ajuntament de Ròtova, enviant fotos al whatsApp 678 62 15 92, al correu comunicacio@rotova.es o penjant-les a Facebook amb l’etiqueta #reisacasa. A més, si feu les vostres pròpies casques, també podeu compartir-les al mateix correu i a Facebook amb l’etiqueta #EnguanyCasca (promoguda pel portal ‘Tasta’l d’ací’).

ITINERARI

Volta Finca Vernissa ( Finca del Puntero), Ave Maria, Sant Macià, Lluís Vives, Comte de Ròtova, Ave Maria, Passeig Nou d´Octubre, Pintor Sorolla, Ausiàs March, Àlvaro Navarro, Quintanes-Pintor Sorolla, Barrio de la Salut, Àlvaro Navarro, Ausiàs March, Plaça Espanya, Cervantes, Sant Bartolomé, Molinet, Camí Borró, Assagador, Sant Vicent, Sant Bartolomé, Molinet, Assagador, Serreta (fins al riurau del Roig), Jaume I, Joan XXIII, Plaça Major, Abadia, Major, Sant Josep, Venerable, Pais Valencià, Ausiàs March, Sant Josep, Juan Gimeno, Jaume I.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.