laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuPotries/2021
Fuente: Ayuntamiento de Potries
Valencia
04 de enero de 2021

EL MUSEU CASSOLERIA D’ÀNGEL DOMÍNGUEZ DE POTRIES OBTÉ LA Q DE QUALITAT TURÍSTICA

 

• El museu etnològic s’integra en el club dels 12 espais museístics amb aquesta marca d’excel·lència junt amb Museu Nacional Thyssen-Bornemisza de Madrid, el Guggenheim de Bilbao i el MITA d’Albaida.

El Museu Etnològic Cassoleria d’Àngel Domínguez de Potries ha aconseguit certificar-se amb la Marca Q que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), una distinció que acredita el màxim rigor en qüestions relacionades amb el seu sistema de gestió de la qualitat dels serveis turístics. Aquesta marca la tenen espais com el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza de Madrid, el Museu Guggenheim Bilbao, el Museu Internacional de Titelles d’Albaida o el Museu Arqueològic d’Alacant.

La Cassoleria ha superat una exhaustiva auditoria externa que ha demostrat el màxim rigor en qüestions relacionades amb el seu sistema de gestió de la qualitat de les visites turístiques, la qual cosa inclou aspectes com l'establiment d'uns objectius, el compromís amb la millora contínua, l'accessibilitat, informació i comunicació, així com l’atenció al visitant.

L'obtenció d'aquest distintiu fa palés “l’aposta decidida del govern municipal per consolidar una oferta turística de qualitat fonamentada en la cultura i el patrimoni. Hem invertit hores de treball, esforç i recursos econòmics per a implementar aquesta cultura corporativa que suposa la Marca Q i ho hem fet en un temps especialment dur i complicat per la situació de pandèmia que vivim. Estem especialment satisfets i de cara al futur seguim avançant per tal d’oferir el millor servei als visitants”, ha explicat l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez.

L’informe d’avaluació de l’ICTE acredita que el museu cassoler ha obtingut la puntuació total de 8.23 sobre 10, encapçalant així el rànquing global de la província de València. L’informe detalla que el museu supera la mitja global del País Valencià. Obté la puntuació màxima en gestió de qualitat i en neteja i manteniment de les instal·lacions.

El regidor de Cultura i Patrimoni, Sergi Vidal, ha posat en valor “el reconeixement assolit i haver-ho fet amb una puntuació tan bona”. A més ha destacat que “l’excel·lència és un repte per a seguir treballant en totes les línies encetades en la present legislatura, i que ben prompte veuran la llum”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.