laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 30 de diciembre 2020

LA POLICIA LOCAL DE TAVERNES INTENSIFICARÀ LA VIGILÀNCIA DURANT LA VESPRADA I NIT DE CAP D’ANY

 

• S’incrementa la presència policial durant el 31 de desembre per tal de vetlar pel compliment de les mesures vigents contra la COVID-19 i garantir la seguretat de la població.
• La Policia Local destaca també la importància de seguir les recomanacions sanitàries en les reunions sociofamiliars.

L’Ajuntament de Tavernes i la Policia Local han preparat un dispositiu especial de vigilància per al dia de cap d’any, en el qual s’intensificaran els controls i augmentarà la presència policial al municipi durant la vesprada i nit del 31 de desembre. L’objectiu és vetlar pel compliment de totes les mesures vigents en la lluita contra la COVID-19 i garantir la seguretat dels ciutadans.

El reforç en la vigilància permetrà garantir el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna (es podrà circular fins a les 00 hores), l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància mínima en espais públics, el compliment de les normes vigents en el sector de l’hostaleria i restauració, , així com controls d’alcohol i drogues.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, apel·la “a la responsabilitat individual davant un cap d’any diferent, en què el més important és la nostra salut i la de les persones que estimem. La Policia Local intensificarà els controls perquè a Tavernes es respecten les normes i totes i tots gaudim amb responsabilitat”.

A més, la Policia Local vallera destaca la importància de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries en les reunions familiars o amb amics per a minimitzar el risc de contagi. El decàleg de consells per a gaudir d’una nit de cap d’any segura destaca que les reunions han de tindre lloc en espais ben ventilats o a l’aire lliure, fer ús de la mascareta entre plat i plat i la sobretaula, no compartir coberts, gots ni plats, deixar cadires buides entre comensals i evitar asseure’s enfront d’altra persona si no hi ha més de 2 metres de distància, és convenient llavar-se les mans a l’entrar en la casa i abans i després de menjar i també es desaconsella brindar per evitar contagis.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.