laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nueva iluminación
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 22 de diciembre 2020

L’AJUNTAMENT RENOVA LA IL·LUMINACIÓ DEL TRINQUET MUNICIPAL

 

• S’ha renovat completament la lluminària del trinquet per a millorar la visibilitat i l’eficiència energètica de la instal·lació.
• El consistori ha retirat els focus antics del sostre i ha col·locat 22 focus nous de 200w.

L’Ajuntament de Tavernes ha renovat la lluminària del trinquet municipal per a incrementar la visibilitat, la qualitat de la il·luminació i millorar l’eficiència energètica de la instal·lació esportiva.

En concret, s’han retirat els 40 focus antics del sostre del trinquet i s’han col·locat 22 focus nous de 200w que milloren considerablement la il·luminació i les prestacions energètiques de l’espai. Les actuacions s’han dut a terme amb una inversió de vora 5.000 euros per part del consistori.

La millora de la lluminària del trinquet municipal completa el pla d’actuacions de millora de la il·luminació i l’eficiència energètica en instal·lacions esportives del municipi, ja que també s’han renovat els focus de les dos pistes del pavelló cobert Carlos Pellicer, del camp de rugbi i de la zona d’atletisme del Vergeret.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, destaca que “millorar les instal·lacions esportives és una de les nostres prioritats per tal d’oferir les millors condicions possibles als i les esportistes vallers. Una instal·lació tan emblemàtica com el trinquet de Tavernes, des de hui compta amb una lluminària d’alta qualitat, moderna, sostenible i eficient”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament continuarem millorant les instal·lacions esportives i atenent les diferents demandes dels clubs vallers perquè puguen practicar esport en les millors condicions”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.