laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Protección del comercio local
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18 de diciembre 2020

OLIVA REP UNA SUBVENCIÓ DE 80.000 EUROS PER LES INVERSIONS FETES EN MATÈRIA DE COMERÇ DURANT LA PANDÈMIA

 

• La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l’Ajuntament d’Oliva 80.519,02 euros per a cobrir les despeses realitzades per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balgaguer, a conseqüència de la COVID-19.

La regidora Yolanda Balaguer ha afirmat que «des del primer moment hem treballat per salvar el nostre comerç i hem mobilitzat tots els recursos que teníem a la nostra disposició. Ens complau moltíssim que la Generalitat haja reconegut l'esforç amb aquesta subvenció, i seguirem treballant per mantindre actiu el nostre teixit comercial, que és l’ànima de la nostra ciutat».

Les inversions fetes en aquest sentit han comprés des de mesures de prevenció i higiene per a comerciants i consumidors, material i infraestructura necessaris per a l’obertura del mercat dels divendres fins a campanyes de promoció del comerç local.

Cal destacar, entre totes les inversions, la creació de l’aparador digital del comerç local, jocompreaoliva.es, i la campanya de xecs per al foment del consum, que han tingut una gran acollida per part de la ciutadania.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.