laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tareas de desinfección
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 17 de diciembre 2020

OLIVA INTENSIFICA LES TASQUES DE NETEJA I DESINFECCIÓ DE LA VIA PÚBLICA A CAUSA DE L’AUGMENT DE CASOS DELS ÚLTIMS DIES

 

• Miquel Doménech, regidor d’Obres i Serveis, ha fet el seguiment durant el dia de hui, de les tasques de desinfecció de la via pública que el departament ha intensificat a causa de l’augment de casos en el municipi.

L’Ajuntament d’Oliva anunciava ahir que el nombre de casos de coronavirus actius a la localitat ascendia a 96, raó per la qual es van prendre mesures, com ara la clausura de parcs i jardins, el tancament de les instal·lacions esportives municipals i la suspensió d’actes públics.

Des del Departament de Vies Públiques s’han complementat les mesures anteriors amb la intensificació de la neteja i desinfecció dels carrers i, especialment, del mobiliari urbà, com ara els contenidors i les papereres.

Les tasques de desinfecció de carrers, amb tractor, es realitzaran prioritàriament, a partir de la mitjanit quan entra en vigor el toc de queda i la presència de persones en el carrer és mínima. «Teníem el dispositiu preparat per a posar-lo en marxa, si es donava un augment de casos, especialment després del pont; malauradament ha sigut així. Preguem a la ciutadania que siga responsable i minimitze els seus contactes i els seus moviments, perquè ens juguem moltes vides», ha assegurat el regidor Miquel Doménech.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.