laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 20 de noviembre 2020

TAVERNES COMPTA AMB DOS NOUS REFUGIS PER A GATS

 

• S’han habilitat dos contenidors retirats amb la finalitat de controlar les colònies felines i mantindre l’entorn net.
• Esta acció complementa la campanya d’esterilització i l’aportació, per part de la Regidoria de Benestar Animal, de pipetes i pastilles per a desparasitar interna i externament els gats de carrer.

L’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb l’Associació Animalista de Tavernes, ha habilitat i decorat dos refugis per a les colònies felines del terme municipal en dos contenidors retirats i cedits per l’empresa de neteja SAV Agricultores de la Vega. Els dos refugis compten amb xicotets forats per on accedeixen els gats i també amb una porta per a poder alimentar-los i netejar l’interior del refugi.

Els contenidors es troben en zones verdes apartades d’edificis i on hi ha localitzades colònies felines per tal de portar un control sobre la seua evolució. Les membres de l’Associació Animalista s’han encarregat de decorar els refugis i habilitar l’interior dels contenidors per a protegir els gats i garantir el seu benestar.

Esta acció complementa la posada en marxa de la segona campanya d’esterilització felina promoguda per l’Ajuntament, per tal de controlar la població i la salut de les colònies de gats de carrer.

A més, la Regidoria de Benestar Animal ha fet a l’Associació Animalista de Tavernes una aportació de pipetes i pastilles per a desparasitar interna i externament els gats de carrer, amb la finalitat de garantir el seu benestar i la salubritat pública.

La regidora de Benestar Animal i Sanitat, Mònica Palomares, ha assenyalat que “els nous refugis per a gats permetran mantenir l’entorn net, controlar les colònies felines i oferir un espai segur per als gats de carrer. La col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació Animalista cristal·litza en iniciatives innovadores i beneficioses per al municipi com esta”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.