laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Policía local
Foto: Pixabay/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 20 de noviembre 2020

LA POLICIA LOCAL IMPOSA 27 SANCIONS PER INCOMPLIMENT DE LES MESURES CONTRA LA COVID-19

 

• Durant la primera quinzena del mes de novembre s’han tramitat 27 denúncies a vianants i conductors que no complien la normativa.
• La Policia Local ha intensificat els controls en les zones d’esbarjo, establiments públics i centres educatius del municipi per a vetllar pel compliment de les mesures vigents.

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ha imposat durant la primera quinzena del mes de novembre un total de 27 sancions a vianants i conductors de vehicles per incompliment de les mesures vigents de prevenció contra la COVID-19. Entre les infraccions més comuns es troben l’incompliment del confinament nocturn i l’absència d’ús de la mascareta. A més de les sancions, s’ha identificat un total de 110 persones.

Els agents de la Policia Local fan controls diaris per a vetllar pel compliment de la normativa en la lluita contra la COVID-19, i s’han intensificat els controls a vianants i vehicles, en establiments públics i terrasses en la via pública, zones d’esbarjo, especialment els parcs infantils que es mantenen tancats, i en tots els centres educatius, que compten amb la presència d’agents durant l’entrada i eixida de l’alumnat.

Per a la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Tavernes i la Policia Local van posar en marxa un operatiu especial al cementeri municipal, tant a l’esplanada com a l’interior, amb l’ajuda del dron per a controlar la capacitat i la distància de seguretat entre usuaris.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, destaca “la importància de la corresponsabilitat de la població en la lluita contra la COVID-19. La Policia Local de Tavernes du a terme un gran treball fent complir les normes i protegint els veïns davant comportaments irresponsables”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.