laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 20 de noviembre 2020

OLIVA REP 14.501 € EUROS EN SUBVENCIONS PER A ACTIVITATS CULTURALS

 

• El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, ha anunciat la concessió d’una sèrie de subvencions per al finançament de diferents esdeveniments culturals de la nostra ciutat.
• Les ajudes arriben des de la Diputació Provincial de València i des de la Generalitat de Catalunya, i les dues ascendeixen a 14.501 €.

La subvenció amb major quantitat, 7.501,5 euros, ha estat concedida per la Diputació de València, a través de la Comissió de Valoració del SARC, per a la promoció i realització d’activitats culturals en l’any 2020, dins del marc de subvencions a ajuntaments de la província de València de fins a 100.000 habitants.

Amb aquesta subvenció s’han pogut pagar part de les sis actuacions del Vé Cicle Rebombori de teatre infantil, que va començar en el mes de març, de manera presencial, i que va finalitzar el passat 15 de novembre, televisat per Televisió Comarcal.


Cartel anunciador

La segona de les subvencions ha estat concedida per a la XVI edició del Festival de Poesia d’Oliva, Poefesta. Aquesta ha estat l’activitat subvencionada per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La concessió s’eleva a 7.000 euros per a la promoció i difusió de la literatura en valencià, sent dels pocs pobles de fora de Catalunya que reben subvenció, i és també una ajuda que s’està rebent any rere any.

El regidor delegat de l’àrea ha valorat molt positivament les subvencions rebudes, que “ajudaran a seguir consolidant dos dels esdeveniments culturals més important de la programació anual, i que enguany, per les circumstàncies de la pandèmia, s’han hagut de posposar, però que afortunadament s’han pogut realitzar, tot adaptant-los a les normes sanitàries.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.