laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 20 de noviembre 2020

OLIVA PRESENTA UN PROGRAMA PILOT, D’ESTACIONAMENT INTEL·LIGENT A LA CIUTAT

 

• El projecte inclou 41 places intel·ligents. En aquesta fase pilot del projecte s’actuarà en la zona de la Vila, al centre històric d’Oliva. L’actuació és possible gràcies a una subvenció de la Diputació de València.

El regidor de Modernització de l’Administració Local, Josep Escrivà, ha presentat aquest matí el que serà un programa pilot d’estacionaments intel·ligents a la nostra ciutat. Una primera fase que, en paraules del regidor “s’iniciarà en breu i que estarà a l’abast de la ciutadania en la zona de la Vila, en el centre històric d’Oliva”.

En aquesta primera fase del projecte s’oferiran 41 places d’estacionament intel·ligent, de les quals 23 seran d’estacionament lliure, 4 de mobilitat reduïda, 3 zones de càrrega i descàrrega i 13 de zona blava.

El regidor Josep Escrivà ha assenyalat en la roda de premsa d’aquest matí “en aquesta fase pilot hem decidit centrar-nos en la zona coneguda com la Vila, perquè amb les dades extretes de l’Estudi del PMUS aquesta és la zona més congestionada de la localitat”.

Aquestos estacionaments intel·ligents funcionen a través d’uns sensors que s’instal·laran en poc temps a la plaça d’Alonso, la plaça de la Bassa, el final del carrer de la Constitució, la plaça de l’Ajuntament i el carrer de Sant Joan. En paraules del regidor futures expansions del projecte afectarien la resta del centre històric de la ciutat, els primers eixamples i també a la zona de platges.

Es tracta d’una iniciativa pionera a la ciutat d’Oliva, que ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de València, a través de la qual el projecte està sufragat en un 80% per l’òrgan provincial i en un 20% per l’Ajuntament d’Oliva.

* Projectes com aquest es fonamenten en els sistemes de ciutat intel·ligent (Smart City) aplicats al desenvolupament de la mobilitat sostenible als municipis.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.