laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ròtova
Foto: David Díaz/AyuRòtova/2020
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 19 de noviembre 2020

L’AJUNTAMENT DE RÒTOVA INSTAL·LARÀ SENSORS PER CONTROLAR L’ENLLUMENAT I LA QUALITAT DE L’AIRE AL MUNICIPI

 

• La iniciativa, inclosa dins de les ajudes a projectes d’Smart City de la Diputació de València, ha rebut una ajuda de 20.000€.

L'Ajuntament de Ròtova posarà en marxa un projecte de sensorització del quadre d'enllumenat públic i control de qualitat de l'aire del municipi i del polígon, dins de la línia de treball de ciutats intel·ligents (Smart Cities), de la mà de la Diputació de València. Per a dur-lo a terme, Ròtova ha rebut una ajuda de 20.000€.

L'Ajuntament de Ròtova vol aprofitar la iniciativa impulsada per Diputació de València amb la sensorització del municipi, amb un objectiu clar: estalvi energètic i de costos gràcies al coneixement de les dades obtingudes i a les accions correctives que es poden prendre. La sensorització s’implementarà en els quadres d'enllumenat del municipi, en una estació metereològica i en el control de la qualitat de l'aire del municipi i el polígon i les condicions ambientals.

La mesura de cada línia d'enllumenat permetrà detectar problemes en cada zona i amb això poder avisar les brigades o personal responsable per actuar de forma ràpida i precisa. Aportant solucions fins i tot abans de possibles queixes veïnals. També permetrà detectar connexions fraudulentes a l'enllumenat públic. Així com dur un control les condicions mediambientals i qualitat de l'aire tant del municipi com del polígon industrial.

* El municipi aprofitarà la plataforma SENTILO com recopilador de dades de consum elèctric estructurat per a la seva anàlisi i presa de decisions.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.