laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 19 de noviembre 2020

BELLREGUARD CELEBRA EL DIA DELS DRETS DE LA INFÀNCIA

 

• Un concert de Trobadorets i la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets integren la programació de la jornada aquest dissabte, posant l’accent en la participació.
• Juanjo Giner: “S’ha d’involucrar a xiquetes i xiquets en la presa de decisions del poble per tal d’aconseguir una societat més justa i menys excloent”.

Bellreguard celebrarà el Dia Internacional pels Drets de la Infància el proper dissabte amb una jornada dedicada a la xicalla. Primer amb un concert infantil i, després amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.

A partir de les 18 hores i a la Casa de Cultura, Trobadorets, un grup de música infantil de les comarques de Castelló, presentarà el seu espectacle A xalar, un homenatge al cantautor Paco Muñoz que tant ha fet gaudir als més menuts, i també als més grans.

Es tracta d’un espectacle adreçat especialment a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 11 anys, que consta de cançons pròpies junt a d’altres tradicionals del repertori popular valencià. Una barreja d’estils (folk, rock, rhythm and blues,...) que converteix aquests concerts en una autèntica festa. L’actuació, a més, és interactiva i molt participativa, amb cants, balls, endevinalles i molta imaginació.

Després, i també a la Casa de Cultura (19.30h), tindrà lloc la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets. És ja la cinquena edició d’aquest òrgan de participació de la infància en la vida municipal, que es va posar en marxa l’any 2016.

Un any més, tot i que aquesta vegada amb les limitacions i precaucions a les quals obliga la crisi sanitària, a Bellreguard se celebra aquest dia des d'una vessant participativa. Es tracta, segons explica el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, “d’involucrar a les xiquetes i xiquets en la presa de decisions per a la millora del nostre poble" amb la finalitat d'aconseguir "una societat més justa i menys excloent", que tinga en compte als més menuts i menudes, les seues opinions i els seus anhels de futur.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.