laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18 de noviembre 2020

OLIVA REP EL PREMI DE FESTES INCLUSIVES I NO SEXISTES DE LA CONSELLERIA D’IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES PEL PROJECTE #OCIVIOLETA

 

• L’Ajuntament d’Oliva ha rebut el Premi de Festes Inclusives i No Sexistes, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a municipis de més de 20.000 habitants.

El resultat es va fer públic el passat dimecres, i els municipis guardonats són Montanejos, Ondara, Pego i Oliva, amb un premi de 10.000 euros cadascun i una menció especial a la Mancomunitat de la Ribera Alta.

* Els criteris que el jurat ha considerat són la qualitat del projecte, l’originalitat i l’impacte.

El projecte #OciVioleta es basa en la sensibilització de l’entorn festiu per a generar un entorn segur per a totes les persones. Com més persones es formaren al respecte, més segura és la ciutat d’Oliva. Per tant, s’han organitzat distintes formacions per al personal de locals d’oci, càmpings, associacions, falles, filades i entitats festives; la formació ha sigut de qualitat i gratuïta. A més, s’ha organitzat i format voluntariat per a atendre el punt violeta. S’incideix en elles en el dret de dones i comunitat LGTBI a gaudir d’un entorn divertit i segur.

Des de la Regidoria d’Igualtat i Diversitat, encapçalada per Anna Mena, volem agrair el reconeixement al treball que es porta a terme cada dia per tal d’aconseguir que la igualtat de totes i tots siga una realitat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.