laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Comedor escolar del CEIP Divina Aurora
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de noviembre 2020

L’AJUNTAMENT INICIA LA IMPERMEABILITZACIÓ DEL MENJADOR ESCOLAR DEL CEIP DIVINA AURORA

 

• El consistori inverteix més de 6.000 euros per a solucionar els problemes d’humitat en el sostre del menjador i de l’aula contigua d’Infantil.
• S’impermeabilitzaran vora 200m2 de sostre, una paret lateral i s’habilitarà un altre desguàs per a drenar l’aigua.

L’Ajuntament de Tavernes ha començat els treballs d’impermeabilització del menjador escolar del CEIP Divina Aurora, amb una inversió de més de 6.000 euros per a solucionar els problemes d’humitat en el sostre del menjador i de l’aula contigua d’Infantil 0 a 2 anys.

L’actuació contempla la impermeabilització de vora 200m2 del sostre i la d’una paret lateral per a evitar la filtració de l’aigua, tot amb l’objectiu de millorar el benestar de la comunitat educativa del centre. A més, també s’habilitarà un altre desguàs per a facilitar el drenatge de l’aigua els dies de forta pluja.

Els darrers mesos s’han fet actuacions d’adequació al CEIP Divina Aurora, entre les quals destaca també la impermeabilització d’una aula de Primària i la pintura d’aules, despatxos, cuina, parets, baranes, bancs del pati i la façana de l’entrada.

La regidora d’Educació, Anna Bellver, ha assenyalat que “s’està fent un gran esforç per tal de millorar els centres educatius de Tavernes. La nostra prioritat és dignificar les instal·lacions i aconseguir que l’alumnat valler puga gaudir de centres educatius de qualitat i aprenguen en unes condicions dignes. El nostre esforç continuarà en eixa línia, en implementar i millorar els espais educatius del poble per a garantir una educació de qualitat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.