laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de El Real de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de El Real de Gandia
Valencia 16 de noviembre 2020

ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL CONSELL DE XIQUETES I XIQUETS DEL REAL DE GANDIA

 

• El darrer dissabte, 14 de novembre, va tindre lloc l’audiència pública de constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets del Real de Gandia; el qual, en aquesta ocasió, donades les circumstàncies, es va realitzar per videoconferència. 

L’Alcalde, Gustavo Mascarell, va conduir l’acte i, a més de dirigir unes paraules d’impuls a les conselleres i als consellers, va donar resposta a les propostes de millora del poble realitzades per l’anterior Consell.

El regidor de Participació Ciutadana, Vicent Signes, i les portaveus dels partits polítics a l’oposició, Marta Català i Marta Signes, també varen animar a les conselleres i els consellers a treballar per transformar el poble. 

* Finalment, l’acte va servir per a realitzar la votació de la segona i la tercera viceprèsidència del Consell, sent escollits en aquests càrrecs: Jordi Estruch de 6é i Ferran Torras de 5é. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.