laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ana Morell
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 16 de noviembre 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA APROVA UNA MODIFICACIÓ DE CRÈDITS PER VALOR DE 456.250 EUROS DESTINADA A INVERSIONS MUNICIPALS

 

• Des de l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Ana Morell, s’ha iniciat una segona fase de modificacions de crèdits, que contempla destinar 456.250 euros del superàvit municipal a inversions a la nostra ciutat. Aquesta modificació es va aprovar de forma definitiva en el darrer Ple extraordinari amb els vots favorables del govern local.

Cal recordar que durant el mes de setembre passat es va dur a terme una primera fase de modificacions de crèdits, destinades a despeses i inversions relacionades en la lluita de la covid-19, en la qual ja es van destinar al voltant de 375.000 euros.

La regidora d’Hisenda i vicealcaldessa, Ana Morell, recorda que “aquesta és una segona bateria de mesures que posem en marxa, a través dels romanents de tresoreria, per a inversions per a la millora de la nostra ciutat”.

Aquesta modificació contempla, entre altres, millores en vies públiques, en edificis municipals, creació de noves zones per a joves, millores en el centre de salut, millores en parcs, millora del carril bici a la platja i d’altres com ara la instal·lació de càmeres als camps, millora dels pluvials al carrer del Niño, un espai bio saludable per a la gent gran, l’adquisició d’un tractor agrícola o la modernització de l'ascensor de la Casa Maians.

La regidora d’Hisenda recorda que “aquesta se suma a una altra modificació de crèdits, també aprovada en el darrer plenari extraordinari, destinada a la concessió de subvencions nominatives a entitats. A més a més, l’any passat es va emprar per primera vegada el superàvit per a destinar-lo a inversions i millores de la nostra ciutat: millora de polígons, elements de seguretat dels parcs, jocs infantils, climatització del poliesportiu, entre d’altres”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.