laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 13 de noviembre 2020

EL PUNT DE TROBADA FAMILIAR DE SUECA CONTINUA AVANÇANT

 

• La seua posada en marxa millorarà el suport i l’atenció especialitzada a les famílies i protegirà els drets de la infància.

Els procediments per a obrir el Punt de Trobada Familiar de Sueca avancen a bon ritme. La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, s’ha reunit amb la Direcció General d’Infància i Adolescència, encapçalada per Rosa Molero, per a seguir treballant en la posada en marxa d’este projecte que augmentarà el suport i l’atenció especialitzada a les famílies en situació de conflictivitat i protegirà els drets de la infància.

El Punt de Trobada Familiar donarà servei a les famílies de poblacions que pertanyen al Partit Judicial de Sueca, entre les quals hi ha Tavernes, i permetrà descongestionar el Punt de Gandia i agilitzar l’atenció i els serveis prestats. L’espai de Sueca comptarà amb professionals especialitzats en violència de gènere, psicòlegs, tècnics d’integració social, educadors i tècnics en promoció d’igualtat.

* Des de l’inici, la Regidoria de Serveis Socials s’ha implicat de ple en l’elaboració i el desenvolupament del projecte, com a entitat adherida al grup Treballant per la Igualtat.

La regidora Noèlia Alberola destaca “que la posada en marxa del Punt de Trobada Familiar suposarà una millora notable en el benestar de la infància i en l’atenció individualitzada a les famílies de Tavernes. L’espai on es desenvoluparà este servei és òptim per a preservar la privacitat dels menors. Esperem que prompte siga una realitat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.