valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la jornada
Foto: AyuAlbaida/2020
Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 12
de noviembre 2020

ELS MONSTRES VALENCIANS D’ALBAIDA COL·LABOREN AMB LA FEDERACIÓ DE BANCS D’ALIMENTS

 

• Donada la situació actual, des del MITA, s’ha decidit donar la recaptació integra a la Federació de Bancs d’Aliments participant així en la campanya la Gran Recollida d’Aliments 2020. Els monstres valencians han celebrat la seua quarta edició amb una participació de 360 persones que van redescobrir les llegendes valencianes més terrorífiques i fascinants.

Per quart any consecutiu, Albaida va rebre la visita dels Monstres valencians. Enguany, la llegenda del Caro ha sigut la protagonista. 360 participants, dividits en grups de familiars cohabitants i distribuïts escalonadament durant més de 3 hores, van acudir al Clos de la Vila i jardins del Palau dels Milà i Aragó per afanyar-se en recuperar el ramat de cabres del Caro i per descobrir on s’amagava el seu gatet.

Els Monstres valencians es una activitat, emmarcada en la vespra de Tots Sants, que organitza el Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA) dins del projecte “Espanta la Por” de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia (L’Etno). Es tracta d’una iniciativa per recuperar l’imaginari valencià i apropar-lo, amb l’ajuda de representacions teatrals i material didàctic, a les generacions més joves.

Atenent la situació econòmica per la qual estan passant moltes persones en aquests temps, des del MITA s’ha decidit entregar la recaptació de les entrades dels Monstres Valencians íntegrament a la Federació de Bancs d’Aliments i participar així a la campanya “la Gran Recollida d’Aliments 2020” que s’està portant a terme fins al 22 de novembre. En 2019 es recolliren més de 21 milions de kg d’aliments i participaren 121.000 voluntaris.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.