laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Esterilización felina
Foto: VD/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 10 de noviembre 2020

TAVERNES ENGEGA LA SEGONA CAMPANYA D’ESTERILITZACIÓ FELINA

 

• L’objectiu és controlar la població i la salut de les colònies felines del terme municipal
• La Regidoria de Benestar Animal impulsa el Pla d’Esterilització Felina amb la col·laboració de l’Associació Animalista de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa la segona edició del Pla d’Esterilització Felina (PEF), que impulsa la Regidoria de Benestar Animal amb la col·laboració de l’Associació Animalista de Tavernes, amb l’objectiu de controlar la població i la salut de les colònies felines del terme municipal.

Els PEF són una eina de control de les poblacions felines de carrer, ja que la presència de gats augmenta considerablement cada any per l’abandonament i la reproducció descontrolada. Esta campanya consisteix en la captura i el trasllat de les gates a una clínica veterinària, on s’efectua l’esterilització, un control d’infeccions i la desparasitació interna, abans de ser tornades a la respectiva colònia.

En la primera edició del PEF, duta a terme l’any passat, es van esterilitzar un total de 50 gates i 4 gats. L’esterilització redueix els comportaments molestos com els miols, aldarulls, la pudor dels orins i el marcatge territorial al carrer.

La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, ha assenyalat que “les campanyes d’esterilització felina afavoreixen el benestar de les colònies i un equilibri controlat de la reproducció per a garantir la salut pública i la convivència. El treball de les voluntàries de l’Associació Animalista de Tavernes és imprescindible per a poder dur a terme esta campanya, per la seua constant dedicació i el gran coneixement de les colònies que hi ha a Tavernes”.

Per a col·laborar o ajudar en la identificació d’alguna colònia felina localitzada al municipi, es pot contactar amb l’Associació Animalista de Tavernes al telèfon 644 67 71 65 o a través de les seues xarxes socials.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.