laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Labores de limpieza y desinfección
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 09 de noviembre 2020

L’AJUNTAMENT FA UNA NETEJA I DESINFECCIÓ INTEGRAL DEL MERCAT MUNICIPAL

 

• Este diumenge han començat els treballs de neteja a fons dels llocs de difícil accés i la desinfecció del recinte.
• L’actuació en la zona superior de les paradetes era una actuació molt demanada pels venedors.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat este diumenge els treballs de neteja i desinfecció integral del Mercat Municipal a càrrec dels operaris de l’empresa concessionària del servei de neteja, amb la finalitat de reduir el risc de contagis per COVID-19 i millorar un dels serveis bàsics del municipi.

L’actuació, que continua hui, preveu netejar a fons el recinte, els vidres i els racons de difícil accés, a més de la part superior de les parades, motiu pel qual s’ha utilitzat un equip de neteja especialitzat. La neteja de la zona superior era una actuació necessària i requerida els últims mesos pels venedors.

* L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “la importància d’estes actuacions en un espai vital en el dia a dia del municipi. Treballem per a garantir la major seguretat possible en els espais públics i per a oferir serveis municipals de qualitat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.