laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Equipo ROCA de la Guardia Civil
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 06 de noviembre 2020

OLIVA ES BOLCA EN LA VIGILÀNCIA DEL CAMP

 

• Este matí, el regidor d’Agricultura, Miquel Doménech, ha recorregut el terme municipal amb l’equip ROCA (equip destinat a la vigilància i seguretat al camp) i amb agents de la Policia Local per a comprovar l’eficàcia dels mètodes de treball que es porten a cap, per tal de fer del nostre camp una zona més segura i més vigilada.

Alhora, han visitat les diferents zones on s'instal·laran càmeres de vigilància per a comprovar de primera mà la ubicació idònia, i poder tindre un major control de les diferents partides, en cas de necessitar demanar informació d’algun possible robatori en el nostre camp.

Cal remarcar que des del Departament d’Agricultura també s’ha treballat per fer un estudi i seguiment de les parcel·les amb cultiu de l’alvocat; cultiu amb un elevat preu en el mercat i que és molt susceptible als robatoris.

* Tota la informació recopilada ha sigut transmesa a les forces de seguretat amb competències al camp perquè puguen actuar d’una manera ràpida i eficient.

“Vull agrair a l’equip ROCA i a la Policia Local la implicació que estan demostrant i la seua professionalitat. La jornada de hui ha sigut molt productiva i la repetirem periòdicament per a estar permanentment coordinats. La seguretat del camp és fonamental per a la seua supervivència”, ha assegurat el regidor Miquel Doménech.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.