laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


BibliotequesOliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 04 de noviembre 2020

LES BIBLIOTEQUES D’OLIVA OBTENEN MÉS DE 14.000 € PER A L’ADQUISICIÓ DE MATERIAL BIBLIOGRÀFIC

 

• Es tracta de la major quantia obtinguda de tots els municipis de la Safor que han rebut aquesta subvenció.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, amb la resolució de 22 d’octubre de 2020, publicada el passat dijous, adjudicava les subvencions per a l’adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques i per a les agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana [2020/8792], i en concret atorga a les biblioteques d’Oliva la quantitat de 14.520,01 €.

Enguany s’ha concedit el 100% de l’ajuda demanada, i és la biblioteca que més diners ha obtingut de tota la Safor, i que per població supera a moltes biblioteques de grans ciutats de tot el País.

Aquesta subvenció s’ha demanat, i s’ha obtingut, any rere any, sent la quantitat de l’any passat de 5513,87 €, per la qual cosa, enguany s’ha superat el doble de la quantia atorgada el 2019. Una de les raons de l’increment ha estat que la justificació anava d’abril de 2019 a juny de 2020, mentre que l’any anterior eren menys mesos per a justificar.

Amb l’ajuda es podran adquirir llibres (en format tradicional i electrònic), materials especials propis de la col·lecció bibliogràfica, com ara documents audiovisuals, documents sonors, recursos electrònics, material gràfic i material cartogràfic, revistes, obres de referència, material bibliogràfic per a la realització de clubs de lectura i desenvolupament de serveis d’extensió bibliotecària.

* Amb l’adquisició per part de les biblioteques, aquestes estrenes es posen a l’abast de totes les persones per poder fer ús d’elles, donant un servei públic de qualitat per a la ciutadania.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.