laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Laia Almenar, Isabel García-Oliver y Coraima Sánchez
Foto: IAM/2020
Fuente: IES Ausiàs March (Gandia)
Valencia 03 de noviembre 2020

L'IES AUSIÀS MARCH ACONSEGUEIX EL PRIMER PREMI EN LA XV EDICIÓ DE LA FIRA-CONCURS EXPERIMENTA

 

• El grup, integrat per Laia Almenar, Isabel García-Oliver i Coraima Sánchez, ha aconseguit el primer premi de la seua categoria. Amb el nom de “Mesura del rendiment d’un motor tèrmic” les estudiants van presentar un treball experimental consistent en la construcció i mesura del rendiment d'un motor tèrmic amb materials de baix cost. Aquest treball havia estat preparat durant el curs 2019-2020, com a part del treball desenvolupat en la matèria de Física i Química de 1r de batxillerat.

La XV edició de la Fira-Concurs Experimenta, organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València i en la qual es presentaven un centenar d’experiments portats a terme per estudiants d’instituts procedents d'arreu del País Valencià, va quedar suspesa per l’establiment de l’estat d’alarma. Finalment, la Fira-Concurs s’ha portat a terme en modalitat no presencial, mitjançant la presentació de vídeos.

Les estudiants rebran un diploma i un premi econòmic de 300 €. Per la seua banda, l'IES rebrà un lot de material didàctic. El vídeo en què es presenta i s’explica el projecte es pot visualitzar en https://youtu.be/GeUyU5cR3qM (página externa a este diario).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.