laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 03 de noviembre 2020

LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS CONTINUA ENDAVANT AMB EL PROJECTE ‘INNOVA PARC’ PER A LA RENOVACIÓ I MILLORA DELS PARCS INFANTILS D’OLIVA

 

• Des de la Regidoria de Planejament Urbanístic, Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Oliva, s’informa que ahir es van iniciar els treballs per a la remodelació integral de la zona infantil ubicada en el passeig de Gregori Maians, en la zona del Sector 15 de la ciutat.

Uns treballs que serviran per a renovar per complet la zona de jocs, el paviment de cautxú, a més d’ampliar el seu espai, i també servirà per deixar lliure la zona de pas del passeig, ja que el parc infantil es trasllada cap a la zona verda.

Les obres s’allargaran durant un període aproximat d’un mes, i formen part del projecte «Innova Parc» posat en marxa des d’aquesta delegació a principi d’any, amb les remodelacions d’altres zones infantils com les del parc de l’Estació o el parc del Conservatori.

“Som conscients de la degradació que han sofert els parcs de la nostra ciutat. Queda molta tasca al davant, per això la idea és seguir amb la millora de les zones de jocs dels parcs”, ha declarat la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell.

Els treballs continuaran durant els pròxims mesos per tal d’arribar a altres parcs d’Oliva, com ara als de l’avinguda de València, del carrer de la Muntanya, de Sant Vicent i als parcs de la platja.

Miguel Monzonís, regidor de Parcs i Jardins, ha declarat que “la idea des de Parcs i Jardins és crear bons espais lúdics per als nostres menuts i que prime la seguretat als parcs, sempre dins de la normativa d’aplicació”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.