laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


#XeracoDiuNo
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 03 de noviembre 2020

XERACO COMMEMORARÀ EL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE AMB ACCIONS DURANT TOT EL MES DE NOVEMBRE

 

• L’ajuntament de Xeraco, a través de la regidoria d’Igualtat, ha desenvolupat un complet programa d’accions amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència de Gènere que se celebra cada 25 de novembre.

Sota el lema “No + violència contra les dones. #XeracoDiuNo”, el calendari d’activitats començarà aquesta mateixa setmana amb publicacions contra la violència de gènere a través de les xarxes socials i cartelleria distribuïda pel municipi.

Així mateix, es convocarà a través de les xarxes socials a tota la ciutadania a que ens facen arribar a través del WhatsApp municipal una mà dibuixada que sumarem a un cartell que publicarem el 25N a través de les xarxes socials.

Per tancar el paquet d’activitats, el dia 25 es projectarà a les xarxes socials municipals una performance que duran a terme els alumnes de 5è i 6è de Primària amb unes samarretes que l’Ajuntament els farà entrega, a més d’unes mascaretes morades. Unes mascaretes que, també, es repartiran als alumnes de l’institut.

Per concloure la celebració s’oferirà a la ciutadania la xerrada en línia, la informació es facilitarà a través de les xarxes socials, “Quiéreme bien” per part de l’entitat del Centre Dona Rural Yàtova a les 19.30 hores, oberta a tots els veïns i veïnes que vulguen.

* La regidora Amparo Barrios anima la ciutadania a sumar-se a totes aquestes activitats digitals per dir “no més violència contra les dones” a través del hashtag #XeracoDiuNo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.