laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cementerio de Xeraco
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 02 de noviembre 2020

XERACO PLANTEJA UNA AMPLIACIÓ DEL CEMENTERI AMB NOMÉS TRES ALTURES

 

• L'ajuntament de Xeraco ja ha notificat als titulars de les parcel·les contigües al cementeri l'inici dels tràmits per dur a terme l'expropiació de terrenys que ens permetrà ampliar per la zona nord aquesta infraestructura amb l'objectiu de disposar de noves unitats de soterrament al trobar-se al límit de la seua capacitat, amb espai només per a dos anys.

Unes gestions que s'han posat en marxa per la falta de nínxols, motiu pel qual considerem que cal dur a terme com més prompte millor tots els tràmits per poder realitzar l'ampliació.

Així, els tècnics municipals han informat als titulars de les parcel·les per avançar en la construcció i de fet ja són alguns els propietaris els que han facilitat la documentació amb l'objectiu d'avançar en els tràmits per a la seua construcció.

Per aquest motiu, l'alcalde ha visitat diversos cementeris amb l'objectiu de planificar, amb la resta de grups de l'oposició, la seua ampliació que comptarà, en una proposta inicial, només tres altures perquè siga més accesible a les persones. Així mateix, s'estudia la construcció d'un velatori i altres tipus de serveis que permitisquen la millora d'aquestes insfraestructures. Una planificació contemplada en el Pla General.

Una iniciativa de tres altures, segons assegura l'alcalde Avelino Mascarell, que "atén a una reivindicació dels veïns i veïnes que estan demanant trasllats a les zones més baixes per la incomoditat de la quarta fila. Continnuarem treballant en aquesta línia a petició popular".

Ara, per fer front a aquesta situació mentre avencen les gestions de l'ampliació; des del consistori s'invertirà en la construcció de l'últim bloc amb 80 nínxols per donar cabuda a la previsió dels dos pròxims anys; guanyant temps per a la nova instal·lació.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.