valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la reunión
Foto: AyuAlbaida/2020
Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia
02 de noviembre 2020

LA CONSELLERIA D'HABITATGE I L'AJUNTAMENT D'ALBAIDA FACILITARAN EL LLOGUER ASSEQUIBLE DELS HABITATGES PÚBLICS DE LA GENERALITAT

 

• El director general de EVha es reuneix amb l'alcalde per a analitzar la situació de l'habitatge en aquesta localitat.

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l'Ajuntament d'Albaida s'han reunit per a analitzar la situació d'aquest municipi en matèria d'habitatge i treballar, conjuntament, per a facilitar l'accés a 35 habitatges de lloguer assequible que l'Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVHA) disposa en el municipi.

* En la reunió han participat el director general de l'EVHA, Alberto Aznar, i l'alcalde d'Albaida, Josep Antoni Albert. En ella han examinat les necessitats d'habitatge que actualment hi ha en el municipi.

* L'Institut Valencià de l'Habitatge (IVVSA), EVHA, va construir en 2011 un total de 72 habitatges protegits amb places d'aparcament i traster, de les quals 34 eren unifamiliars i 38 en bloc.

El juliol de 2015, l'entitat tenia 63 immobles que portaven diversos anys buits. A partir d'aquest moment i després d'adoptar una sèrie de mesures, com el canvi de règim a lloguer o lloguer amb opció a compra, la Conselleria va aconseguir ocupar un total de 37 habitatges.

Ara, Generalitat i Ajuntament enforteixen la seva col·laboració perquè els 35 immobles que queden lliures puguen tenir residents oferint condicions accessibles. Tots aquests habitatges estan en modalitat de lloguer assequible i els preus oscil·len entre els 205 i els 350 euros mensuals.

El director general de l'EVHA ha destacat la necessitat de "treballar conjuntament amb les administracions locals per a donar un impuls al lloguer perquè siga una alternativa real enfront de l'habitatge de propietat". Per la seua banda l’acalde Albert ha destacat “que es tracta d’uns immobles a punt per a ser habitats i poden ser un gran atractiu per a famílies o joves que volen accedir al mercat de lloguer i s’estan trobant molts entrebancs i amb l’estreta col·laboració de l’EVHA segur que podem oferir-los una opció de futur molt atractiva”.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.